Hardlooptrainingen 

Donderdag: kantine open vanaf 9.00 uur.
Start training 9.30 uur einde 11.00 uur
Adres: Sportcomplex de Vliet, Voorschoterweg 8f, 2324NE, Leiden
Trainer: Terry van Velthooven. Assistent trainers: Eline Wagemaker en Charles Callenbach. 

Iedere donderdagochtend is er training. De lopers worden begeleid door ervaren buddy’s. De trainers zorgen voor voldoende buddy’s. We beginnen de training altijd met een warming up, gevolgd door een kerntraining en sluiten af met een cooling down. We trainen in verschillende niveaugroepjes en we gaan regelmatig naar de duinen. Na de training is er altijd tijd voor een bakkie koffie en een praatje.

Doelen

Ieder heeft zijn persoonlijke doel waar hij/zij voor traint. Wil je alleen je conditie verbeteren, je fitter voelen of een keer 5 km of 10 km lopen? We doen regelmatig mee met diverse loopjes of leuke evenementen door het hele land. Denk aan de Leiden Marathon, de Zevenheuvelenloop, trimloopjes, de Ladies Run, het Z&Z circuit, Rotterdam minimarathon of estafette, de 20 van Alphen, de 15 km van Wassenaar, Groene Hardloop, enzovoort.

Sportief Wandelen

Donderdagochtend: kantine open vanaf 09.00 uur
Training: start 09.30 uur, einde 11.00 uur
Adres: Sportcomplex de Vliet, Voorschoterweg 8f, 2324 NE, Leiden
Trainers: Lony de Leeuw en Jeanette van Rijn.

Iedereen die niet of weinig kan zien en graag in beweging komt, is van harte welkom. Tijdens de training word je begeleid door een buddy. De trainer zorgt voor voldoende buddy’s en voor een gevarieerd trainingsaanbod. De training start met een warming-up en eindigt met een cooling-down. Daartussen zit de kerntraining, het sportief wandelen.
De uitdagende wandelroutes zijn in de directe omgeving van het clubgebouw te vinden (Polderpark Cronesteyn, Vlietland). Het clubgebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (buslijn 45).

Onder het motto “een Road Runner loopt nooit alleen” zorgen we voor elkaar, ter bevordering van de veiligheid van de wandelaar en ter bevordering van het groepsgevoel. Het groepsgevoel dat verder als vanzelf ontstaat bij de koffie na afloop van de training. 

Clubtrainingen LRRC

Naast de wekelijkse RB training op donderdag kunnen de RB leden van Leiden ook op andere dagen met de reguliere clubtrainingen meedoen. En naast de trainingen zijn er voldoende andere activiteiten om aan deel te nemen zoals de jaarlijkse barbecue, een gezellig sportweekend, diverse trimloopjes, kaartavonden, popquiz. Tevens organiseert de club jaarlijks een diner om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Meer info over de Leiden Road Runners Club: www.lrrc.nl

Buddy’s

Wij zoeken nog buddy’s om onze poule uit te breiden. Lijkt het jou leuk om een ander te begeleiden? Stuur hiervoor een mailtje naar: leiden@runningblind.nl.
 

Meer info over Running Blind Leiden bij Ruud Warmerdam: leiden@runningblind.nl