Dikke cheque
Voorzitter Willem Butz overhandigde de vertegenwoordigers van Running Blind een cheque van maar liefst 5865 euro. Geld bijeengelopen door de deelnemers aan de wedstrijden en aangevuld met geld van enkele sponsoren. De blijdschap binnen de Sprintfamilie was vanzelfsprekend groot. Op de vraag wat er met deze financiële injectie gaat gebeuren, werd het antwoord gegeven door Wouter Schelvis.

De 3 B’s
Hij dankte de mensen van de inclusieve Singelloop en vertelde dat binnen Sprint al veel voorwerk is verricht om Running Blind vorm te geven. “We beschikken over de 3 B’s, dat zijn Baan, Buddy’s en nu ook Budget. Wat we nog missen zijn nieuwe deelnemers voor onze trainingen op maandagavond (18.15 – 19.15 uur) en woensdagochtend (9.30 -10.30 uur). Met dit mooie bedrag gaan we daarom een campagne opzetten om mensen te vinden. Kortom we gaan op jacht!”

Ambassadeur
De bekendheid van Running Blind Breda is in november sterk vergroot door toedoen van Johanny Gelens. Haar tweede nationale titel op de 15 kilometer, behaald met Michel Butter, heeft veel positieve publiciteit opgeleverd. Deze tijdelijke buddy is inmiddels weer ingeruild voor haar vaste loopmaat Leon Mahieu. Onlangs zijn drie nieuwe buddy’s aangemeld. Extra reden om zo snel mogelijk nieuwe lopers en loopsters te vinden.